Zingeving en motivatie voor studenten

In jou zit een passie,

een uniek talent dat zin geeft aan je bestaan.

De stuwende kracht om het beste van jezelf te geven,

tot het einde van je dagen.

Als je je ikigai nog niet gevonden hebt

kan dat je volgende missie zijn.

Tijdens de masterclass voor studenten en millennials worden steevast de volgende 3 vragen gesteld:

  1. Welke functie past bij mij?
  2. Ik wil graag een zinvolle bijdrage leveren, welk werk of specialisatie past bij mij?
  3. Voldoening in werk of studie, hoe krijg ik het (terug)?

Ikigai; wat is jouw reden van bestaan

Tijdens de masterclass ‘IKIGAI’ verbinden we voorbeelden uit de praktijk met manieren en oefeningen om op eenvoudige wijze inzichtelijk te krijgen wat jij graag aan de wereld om je heen wil toevoegen. Ontdekken we wat voor jouw een zinvolle bijdrage betekent en welke drijfveren jou een plezierige werkdag bezorgen.

Ikigai, wat is het?

´Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar dan ooit ter wereld. En ze gaan daar nooit met pensioen …

Tijdens de masterclass gaan we aan de hand van 9 vragen aan de slag om jouw eigen ikigai te vinden. De vragen zullen aan de hand van praktische handvatten en oefeningen antwoorden geven op je zoektocht. De masterclass doet wonderen voor je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Zelf nu al aan de slag en ontdekken wat jou motiveert?

Vul hieronder je naam en e-mail adres in en ontvang de test carrière-ankers. Een praktische stap voor het kunnen beantwoorden van de vraag ‘wat motiveert mij?’ Zo krijg je inzicht in wat jouw energieniveau door het plafond laat gaan.

Wat is de reden dat je werkt? Wat motiveert je in je werk? Welke elementen moeten je werk bevatten om het je echt naar de zin te maken zodat je met plezier en productief kunt functioneren?

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/