Trek jouw eigen kaart, kies wijs en leer positief denken

Ik heb periodes gehad in mijn leven dat ik zoveel had meegemaakt dat mijn emoties waren afgevlakt en ik mijn positiviteit kwijt raakte. Ik ben in die tijd gaan focussen op wijsheden waarvan ik iedere week een andere in gedachten ging houden, eentje liet ik een paar maanden op mijn spiegel geplakt hangen

. Het gaf me steun omdat die wijsheden zo vaak in die week toepasselijk waren in situaties die ik meemaakte, het gaf me kracht en een goed gevoel. Ik vond er mijn positiviteit mee terug, en dat bracht me weer voorspoed en goede zin. Ik zag en vond weer mogelijkheden en greep ze.  Diegene die ik op de spiegel plakte en iedere ochtend bij het opstaan tegen mijzelf zij vind je door op deze link te klikken >>>>.

Trek hieronder je eigen wijsheid voor deze week, deze dag of dit lastige moment. Hieronder staan 65 wijsheden die hopelijk jou nest steunen als ze mij hebben gedaan.

Trek je eigen kaart, focus op 1 van de kaartjes die je hieronder ziet. Klik op 1 van de kaarten die jouw aandacht trekt.  Focus op de kaartjes en jouw oog trekt je naar de perfecte kaart voor jou. Door de gekozen kaart aan te klikken zie je de tekst die voor jou op dit moment de beste wijsheid is voor de komende week, dag of dit moment.  Kies echter wijs, laat je leiden door je gevoel en zoek echt die kaart waar je oog naartoe trekt.

Hou de woorden in je gedachten en denk er veel aan de komende week, in je werk, privé of op lastige momenten.  Ervaar hoe de wijsheid op vele momenten toepasselijk is. Ervaar hoe het je kracht en positiviteit geeft. Tot dat moment dat je de wijsheid ervan  hebt opgenomen tot die van jou.

Op jouw positiviteit en mogelijkheden in je leven.

Ronald Dingerdis

 

 

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/