Testimonial Stella Mary Creupelandt

Maak jij ook dingen mee op de werkvloer… Waarvan je denkt dit vind ik niet leuk, dit vind ik niet juist?

Stella Mary Creupelandt – klantservicemedewerker Hubo

En je wil bepaalde dingen anders aanpakken maar je durft niet omdat je denkt nog meer tegen wind zal krijgen ? Heb je ook een persoonlijke worsteling met jezelf die je graag zou willen bespreken met iemand die jou begrijpt en je daarbij helpt om jou eruit te halen?

Ronald Dingerdis heeft mij gesteund en begeleid om mijn doelen te behalen. Ronald is zo’ n geweldige coach. Als je met hem in gesprek gaat, is het precies of je hem al jaren kent.

Hij heeft mij begeleid om mijn zelfvertrouwen op te bouwen, om mijn rugzak van mijn verleden helemaal af te zetten en los te laten om daarna aan mijn mooie toekomst te bouwen…

Ronald heeft een warme en een heel open persoonlijkheid waardoor ik heel op mijn gemak was om te praten over al mijn problemen. Voordien kon ik dat niet. Ik heb wel geprobeerd om te praten met anderen maar ik had er geen ‘klik’ mee zoals we zeggen.

Ronald heeft geluisterd naar mijn probleem. En dan vroeg hij ‘wat wil je bereiken’? Ik heb gezegd wat ik wou bereiken in mijn leven. Ondertussen heb ik mijn doel behaald op werkvlak. En ik heb mijn verleden volledig los gelaten. Ik ben bevrijd van vele dingen.

Ik voel me heel gelukkig! En ik heb een waardevolle vriend erbij, mijn coach Ronald Dingerdis

Dank u Ronald !

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/