Personal Mentoring Millennials en Young professionals

Quote van hedendaagse millennials: ‘Ik leef niet om te werken, ik werk om te leven’.

Wat millennials mij vragen na contact met de arbeidsmarkt:

 • ‘Wil je me helpen het beroep te vinden wat bij mij past?’
 • ‘Wat kan ik bijdragen aan deze wereld?‘  
 • ‘Mijn ideeën roepen weerstand op bij senioren, hoe kan ik dat patroon doorbreken?’
 • ‘Mensen maken misbruik van het feit dat ik geen nee durf te zeggen. Hoe ga ik effectiever met deze mensen om zodat ik in mijn kracht blijf staan?’
 • ‘Er is zoveel wat ik moet doen, de lat ligt hoog en er zijn zoveel verwachtingen dat ik stress ervaar. Hoe zorg ik ervoor dat ik minder stress ervaar?’  

Dit zijn veel voorkomende vragen van millennials en Young Professionals die eenmaal op de arbeidsmarkt hun weg proberen te vinden in hun carrière.

Millennials ervaren dat een impact maken in het bedrijfsleven of organisaties langer duurt dan gedacht en meer hindernissen oproept dan vooraf was ingeschat. Veel millennials lopen bijvoorbeeld vast wanneer hun ideeën ter verbetering weerstand oproept bij senioren. Soms leidt dit tot demotivatie en zoeken millennials buiten het bedrijf of organisatie een “meer geschikte” functie.  

Ik help millennials die wat hulp kunnen gebruiken om ambities waar te maken in hun carrière. Dat betekent voor millennials en young professionals keuzes maken, weten waar je goed in bent, ontdekken welke functie het beste bij je past en oplossen daar waar jouw valkuilen je groei belemmeren. Ontwikkelen van meer zelfvertrouwen door zelfkennis, je authenticiteit en stevigheid vergroten waardoor je meer invloed en overtuigingskracht krijgt.

Millennial-Mentoring

Met de mentoring van jou als millennial of Young professional vergroot je de regie van jouw carrière. Deze stevige, praktische en inspirerende mentoring laat je zien hoe jij vanuit je eigen kracht werkt. Door de personal mentoring is er maximale aandacht voor jouw persoonlijke vragen, hindernissen en ervaringen in werk en privé. Met jouw inzichten beïnvloed jij je eigen ontwikkeling door een optimale bijdrage te leveren aan jouw organisatie.   

De Mentoring is altijd maatwerk en bestaat minimaal uit de volgende onderwerpen.

Persoonlijk Leiderschap:

 • Hoe kun je meer stevigheid ontwikkelen, opkomen voor jouw belangen en jezelf meer uitspreken? Leren hoe je effectief verbinding maakt met jezelf, jouw collega’s en leiders in jouw organisatie
 • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid? Ontdek jouw persoonlijke kracht, talent en hoe je die kunt inzetten. Leer daar waar je goed in bent helder voor het voetlicht te brengen.
 • Omgaan met stress en perfectionisme; je performance vergroten zonder kwaliteitsverlies.
 • Ontdek hoe je jouw talenten en kwaliteiten optimaal kunt benutten.
 • Je hoofd en hart op elkaar afstemmen om je doelen te kunnen bereiken.
 • Effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties, grenzen stellen aan gedrag van anderen die ten kostte van jou vooruit willen komen.     

Personal millennial-mentoring … omdat werken wel leuk moet blijven!

Wil je meer weten of deze vorm van mentoring, laat dan hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.

Op jouw succes!

Ronald Dingerdis      

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/