Over mij

Ik ben Ronald Dingerdis. Ik ben vader van een geweldige dochter, mentor, trainer, auteur, oprichter en eigenaar van 4Motivation – Dingerdis Coaching en Training waar Millennials in bedrijf (MIB) een onderdeel van is.

Ik help leiders en (praktijk)opleiders hoe je met hedendaagse begeleidingsmodellen, dienstbaar leiderschap en versnelde leertechnieken millennials aan een team, organisatie of bedrijf kunt verbinden.

Ik leer ook millennials en young professionals hoe je snel, vakinhoudelijk, met gepaste houding en communicatie klantgericht meewerkt aan oplossingen in organisaties. Leren hoe je als millennial je invloed vergroot in veranderprocessen, samenwerkt met andere generaties, persoonlijk leiderschap toont en stress de baas blijft.

Ik geef lezingen hoe je de brug slaat tussen generaties met 2-weg mentoring, versnelde leertechnieken en dienstbaar leiderschap. En geef ik samen met een compagnon masterclasses voor millennials in persoonlijk leiderschap, je reden van bestaan en hoe je stress de baas blijft.

In alles wat ik doe laat ik graag anderen ervaren hoe je met vragen stellen de leiding kunt nemen en mensen kunt motiveren … omdat werken met millennials wel leuk moet blijven!   

Ik ben in het leven gevormd door tegenslagen, ben er sterker door geworden en heb mijn gevoel voor mensen kunnen behouden. Daarbij heb ik geleerd bij het vallen, op te staan en direct vooruit te stappen … je kunt namelijk altijd opnieuw beginnen. Kan niet beleef ik als ‘het kan nu nog niet’. Samen-werken aan succes, zien wat er al wél al goed is en daarop doorbouwen dat is wat mij drijft. Ervaren hoe oprechte aandacht wonderen doet in de samenwerking is waar ik van geniet.   

Ik ben een fan van mentoring en leren van elkaar, met name tussen millennials en andere generaties. Er zijn zoveel kwaliteiten en ervaringen die door delen tot oplossingen leiden die we bij aanvang niet voor mogelijk hielden.  Belangrijk punt daarbij is je mindset en houding, niet tegenover elkaar zitten maar naast elkaar zitten geeft een heel ander perspectief. Zo staan de neuzen al snel eenzelfde kant op.  Schouder aan schouder, samen-werken aan de toekomst. 

Mijn motto is ‘Wanneer iemand het niet goed doet, is het hem of haar (nog) niet goed aangeleerd’. Ik leer mensen hoe je met kleine aanpassing in je gedrag, of nieuwsgierigheid, van klanten ambassadeurs maakt. Ik leer leiders hoe je met 2 vragen millennials kunt motiveren. 

In het leven ga ik uit van wat mensen al weten en kunnen en bouw daarop door. Mijn interesse in mensen, vakmanschap, passie hebben of krijgen, veranderen en techniek hebben mij altijd gefascineerd. Ik bevind mij dan ook graag tussen de professionals, de vakmensen op ieder werk- en denkniveau, om te leren wat een (vak)mens succesvol maakt.

Als mentor, loopbaangeleider en auteur deel ik deze lessen graag. Ik heb een drang om die elementen die het verschil maken te willen delen. Met plezier samen-werken aan succes … omdat werken en leven wel leuk moet blijven! Daarbij heb ik een droom:

Ik heb een droom:

Dat mensen op een dag met plezier samenwerken aan hun toekomst.

Dat ouders hun kinderen verhalen vertellen over wat kan en goed is. 

Dat mensen elkaar inspireren, door hun ervaring en positieve verhalen over succesvol samenwerken door te willen geven. 

Dat we onze kinderen in woord en gedrag laten zien hoe je door samenwerking elkaars talenten aanvult en daarmee succesvoller bent,

zodat zij die samenleving bouwen die wij onszelf zo toewensen. 

Op jouw succes!

Ronald Dingerdis

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/