Life lessons coaching Young Professionals & Millennials

Heb jij ook dat gevoel dat er meer uit het leven te halen valt? Wil jij volle kracht vooruit? Life lessons coaching helpt je met het ontdekken van jouw kern-identiteit. Wat drijft jou? Wat maakt jou gelukkig, hou krijg of hou ik werkplezier, stressreductie en hoe hou je drang tot perfectionisme werk- of leefbaar? Dit zijn vragen of onderwerpen die bij de coaching trajecten centraal staan. Vervolgens is het tijd voor actie en zal je er achter komen hoe je deze bevindingen direct opneemt in je dagelijkse routine.

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige met deze vragen! Ik help je als coach weer op weg! Het resultaat van coaching betekent een grote stap richting jouw ideale leven. De exacte uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen.

Ik ben een ervaren (Young professional) coach waarbij mijn roots in coaching en loopbaanbegeleiding (Bachelor) liggen, ik kijk daardoor altijd wat jou in werk en leven vooruit helpt.

Binnen coaching gebruik ik een 5 stappen aanpak die ervoor zorgt dat wij als snel resultaten boeken en je werk- en levensvreugde direct een stap voorwaarts maken. Een aanpak die ik ook in mijn boek ‘Leiderschap, makkelijker dan je denkt’ heb opgenomen, een aanpak die bij vragen in persoonlijk leiderschap erg effectief werkt. Binnen de coaching gebruik ik daarbij technieken die door Steven Covey, Antony Robbins en Hilde Vervaart Maas gebruikt worden.

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/