J. van der Mijden

“Ik heb de training als zeer prettig ervaren. Het was op sommige punten confronterend maar bleef altijd ontspannen. De knelpunten die wij zelf hebben aangegeven zijn allemaal behandeld. Wat mij verder ook opviel was het respect naar elkaar toe. In zo’n training zijn er kansen genoeg om elkaar uit te lachen, voor gek te zetten e.d. maar dit is niet gebeurd.

Ik heb in het verleden eerder een communicatietraining gehad met een complete powerpoint presentatie. Natuurlijk heb ik daar ook dingen van opgestoken maar het was veel theorie wat niet echt mijn ding is. Met deze verwachting ging ik ook naar deze training en ik was blij verrast dat deze training meer praktijk en persoonlijk gericht was.

Kortom, ik heb 2 hele leuke en leerzame dagen gehad waar ik zakelijk maar zeker ook privé heel veel aan heb. Ik wil je daar ook nogmaals voor bedanken. Mijn streven is om mijn manier van communicatie te verzachten, zeker ook in privé sfeer. Tevens merk ik dat ik nu ook meer op non-verbale communicatie let en ik moet zeggen: dat is heel leuk.”

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/