G. Verstappen

Glenn Verstappen

“Ik heb nu een beter inzicht gekregen in hoe ik kan omgaan met de klant en met mijn collega’s. Hierbij kan dit ook goed gebruiken als we een werkbespreking houden want ik kan mijn collega’s nu beïnvloeden en ervoor zorgen dat ze hier ook werkelijk wat van opsteken en leren. Ik vond het zeer belangrijk dat ik nu weet hoe ik het achterste uit iemand kan krijgen door middel van doorvragen over het probleem dat zich werkelijk speelt.

Mijn doel van de training was dat ik nu een persoon kan worden die beter kan communiceren met de klant en collega’s en ik denk dat dit ook gaat lukken. Ik heb de training als zeer goed en leuk ervaren en het pluspunt voor mij was wel dat er niet heel erg veel mensen tijdens de training aanwezig waren zodat de aandacht echt op mij gericht was. Verder vond ik het ook prettig dat Ronald Dingerdis goed is in zijn vak en de dingen heel goed kon naspelen.

Ik hoop nog een training te krijgen van deze man om mij nog beter te leiden richting een goed aanspreekpunt van communicatie voor het bedrijf waar ik werkzaam ben.”

http://eepurl.com/gjKa2X
https://www.youtube.com/channel/UCi_EO0Bo9GL2AsIjy3fJ7lA
https://www.linkedin.com/in/ronalddingerdis/